Καινοτόμες λύσεις για τις επιχειρήσεις

Η ABRON μπορεί να λειτουργήσει σε κλίμακα, παρέχοντας παράλληλα εξατομικευμένες υπηρεσίες προσαρμοσμένες στον τομέα, το μέγεθος και την ανάγκη της σύγχρονης επιχείρησης

Η Ιστορία μας

Η ABRON ιδρύθηκε το 2005 από τεχνικούς με πολύχρονη εμπειρία στις διαδικτυακές επικοινωνίες και την υποστήριξη πληροφορικών συστημάτων.

Με έδρα την Θεσσαλονίκη και συνεργάτες σε Αθήνα, Λάρισα, Σέρρες και Ιωάννινα δραστηριοποιείται στην εγκατάσταση, παραμετροποίηση και υποστήριξη διαδικτυακού εξοπλισμού, LAN και WAN, αποκλειστικά σε εταιρικούς πελάτες.

Η ABRON επενδύει συνεχώς σε σύγχρονες τεχνολογίες και στη λειτουργική ενοποίηση τους. Διαθέτει μεγάλη γκάμα Demo εξοπλισμού, για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας των πιστοποιημένων μηχανικών της και την παρουσίαση των προτεινόμενων λύσεων στους πελάτες της.

Το Όραμα μας

H στενή συνεργασία των πιστοποιημένων μηχανικών της ABRON με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές, επιτυγχάνει τον πλήρη έλεγχο και την επίλυση των θεμάτων των πελατών της άμεσα, διατηρώντας σταθερή την ποιότητα των αποτελεσμάτων της.

Η Αποστολή μας

Με γνώμονα την ανθρωποκεντρική προσέγγιση, η ABRON σχεδιάζει και προσφέρει στους πελάτες της ένα ευρύ φάσμα εξοπλισμού και υπηρεσιών, με την ανάληψη ολοκληρωμένων έργων, με εξοπλισμό κορυφαίων κατασκευαστών, στον ευρύτερο χώρο των επιχειρήσεων του Ιδιωτικού τομέα και συγκεκριμένους οργανισμούς.

Πιστοποιημένοι Συνεργάτες

ΕΣΠΑ 2014-2020

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για την δική σας περίπτωση;